Академічна мобільність Еразмус+ в Університеті Острава

В жовтні-листопаді 2020 року в межах програми академічної мобільності Еразмус+ студентки першого (бакалаврського) рівня, 3-4 курсів, спеціальності «Соціальна робота» Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка,  Марія Боборіко, Тетяна Жидченко та  Антоніна Денисова проходять навчання в Університеті Острава (Чехія).
 
Ось таким відгуком поділилася з нами студентка 3 курсу Антоніна Денисова:
"В Університеті Острава я вивчаю чотири дисципліни: Індивідуальна соціальна робота, Гендер та сексуальність, Проєктний менеджмент, Соціальні проблеми та роль соціальної політики в сучасному суспільстві. Зараз навчання проходить у дистанційній формі: деякі предмети розміщені на платформі Moodle, проте більшу популярність має Microsoft Teams. Розклад студентів формується індивідуально - стабільної академічної групи ми не маємо. 
В перший тиждень ми також мали додатковий вступний курс у чеську мову, літературу та історію. Всі лекції, семінари проводяться англійською мовою, хоча є можливість додатково відвідувати онлайн-лекції чеською мовою з Індивідуальної соціальної роботи - і це цілком реально, так як обидві мови мають багато спільного." 
 

AM 1    AM 2