Вебінар «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах дистанційного навчання в період COVID-19» (04.06.20)

    В четвер 4 травня о 15.00 для студентів І курсу спеціальності «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, в межах навчальної (без відриву) практики, відбудеться вебінар «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах дистанційного навчання в період COVID-19», який проводять представники ГО "Ла Страда-Україна" за підтримки ЮНІСЕФ і у співпраці з МОН Україна. 
 
   Тренерки: Бондар Валерія та Харьківська Тетяна - фахівчині департаменту науково-методичної роботи і медіації; випускниці кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини.
 
   Запрошуємо долучитись до вебінару студентів кафедри, які навчаються за освітніми програмами другого (магістерського) рівня вищої освіти та здобувачів кафедри третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. 
 
    УВАГА! Для участі необхідно наперед зарєєструватися за посиланням: 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMlceiurzwiHNWuCZjQYA9ssZjukz6z6yRu 
 
   Після реєстрації ви отримаєте повідомлення електронної пошти з підтвердженням, що містить інформацію про вхід в конференцію.