Зустріч з Наталією КРАСНОКУТСЬКОЮ та Ксенією КАРАСЬОВОЮ, провідними фахівцями Київського молодіжного центру комунальної установи виконавчого органу Київської міської державної адміністрації в межах проведення навчальної (оглядової / без відриву) практики

24 квітня 2020 року в межах проведення навчальної (оглядової / без відриву) практики, студенти І курсу груп САРП-1-19-4.0д та СПб-1-19-4.0з взяли участь в онлайн-зустрічі з Наталією КРАСНОКУТСЬКОЮ та Ксенією КАРАСЬОВОЮ, провідними фахівцями Київського молодіжного центру комунальної установи виконавчого органу Київської міської державної адміністрації.

 

Київський молодіжний центр – це можливості для молоді, серед яких:

Розвиток – лекторії, тренінги, майстер-класи, підприємництво, стажування, неформальна освіта.

Профорієнтація – допомога молодим людям визначитися з майбутнім фахом – профорієнтаційні тренінги, майстер-класи, екскурсії до компаній, знайомства з представниками різних професій.

Ресурсна підтримка – організаційна, матеріально-технічна та інформаційна.

Менторство – підтримка та супровід ваших проектів, допомога з менеджментом, фандрайзинг, створенням бюджету, комунікація, пошук волонтерів та в інших напрямах.

Адвокація – представництво та захист інтересів, просування ідей, допомога у подоланні бюрократичних перешкод.

Місія центру полягає у налагодженні взаємодії між молоддю та владою, шляхом посилення впливу громадянського суспільства на розвиток столиці та країни в цілому.

 

Наталія Краснокутська та Ксенія Карасьова розповіли студентами про історію, склад фахівців, основні напрями діяльності та здобутки Київського молодіжного центру за останні роки. Більш детально вони зупинилися на основних моментах профорієнтаційної, менторської, адвокаційної діяльності. Вони звернули увагу на важливу роль соціальної та соціально-педагогічної роботи з молоддю.

 

Студентам дуже сподобалася зустріч. Вони активно ставили питання на які отримували вичерпані відповіді. Ми сподіваємося, що такі зустрічі будуть постійними і не лише в межах студентської практики.