Профорієнтаційний захід для студентів Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка

   28 лютого 2020 року викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Денисюк О. М. та Дуля А. В. провели профорієнтаційний захід для студентів спеціальності «Соціальна робота» та «Право» Університетського коледжу.

 

prof zahid 28 02 20 5

 

   Студенти ознайомились з можливістю продовження свого професійного зростання в Інституті людини Київського університету імені Бориса ГрінченкаПід час профорієнтаційного заходу студенти дізналися про:

умовами вступу на ІІ курс за спеціальністю «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;

особливості підготовки студентів за освітніми програмами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Соціальна адвокація»;

- визначили спільні та відмінні риси професій соціальний працівник, соціальний педагог та фахівець з адвокаційної діяльності;

- можливості студентської мобільності.

 

   Студентів зацікавили центри компетентності, які діють в Інституті людини, де кожен студент відпрацьовує свої вміння та навички на практиці та навчається розробляти змістовно-технологічне забезпечення для різних груп отримувачів соціальних послуг. Завершився захід діалогом, де студенти ставили різнопланові питання щодо навчання та подальших професійних кроків.   

 

Висловлюємо вдячність Адміністрації Університетського коледжу за гостинність та підтримку.