Участь студентів у Першому відкритому форумі «Пробація – безпечніше суспільство»

26 лютого 2020 року студенти-першокурсники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, денної та заочної форм навчання, під керівництвом доцента кафедри Вадима Суліцького взяли участь у Першому відкритому форумі «Пробація – безпечніше суспільство», що пройшов у приміщенні Колонної зали Київської міської ради.

 

forum 26 02 20 1    forum 26 02 20 3

 

Мета заходу полягала у публічному обговоренні теми безпеки суспільства та профілактики злочинності.

Під час роботи форуму, студенти ознайомилися з перевагами пробації; заслухати виступи вітчизняних та іноземних експертів з питань поглиблення діалогу щодо підвищення безпеки суспільства через розвиток національної пробації, як ефективної системи протидії повторним кримінальним злочинам; відвідали фотовиставку «Пробація: 5 річний рубіж»; взяли участь в обговореннях виступів учасників панельних дискусій (представників громадських організацій, волонтерів).

Студентам захід сподобався. Вони багато дізналися про діяльність Державної установи «Центр пробації», здобутки працівників, проблеми та перспективи її розвитку.

Для подальшої співпраці, зокрема, в організації практики студентів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, були встановлені корисні контакти з керівниками служб пробації у місті Києві.

 

forum 26 02 20 4   forum 26 02 20 2