Відвідування Київського міського правобережного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді

   24 листопада 2019 року, в рамках навчальних дисциплін «Технології соціального проектування» та «Спеціалізовані служби в соціальній сфері», студенти 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» разом із старшим викладачем кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Сапігою Світланою Володимирівною, відвідали Київський міський правобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді. 

 

vizit 24 11 19 1

 

    Головним гаслом центру є надання допомоги дітям, молоді та їх сім’ям безкоштовно та конфіденційно. 

 

   Студенти дізналися про роботу центру, активно ділилися досвідом проходження практики на базі даного центру і обговорювали послуги які надає центр. Жвава дискусія, приємна атмосфера, яку дарує директор центру Пілявська Людмила Олександрівна надихають студентів на нові соціальні звершення. 

 

              vizit 24 11 19 2   vizit 24 11 19 4

 

    За ініціативи працівників центру реалізовується велика кількість проєктів. Серед них: 

Програма ПаніМама (для сімей з дітьми від 0 до 18 міс. з невизначеним ВІЛ статусом): індивідуальна фахова підтримка, консультування; мотиваційні набори (дитяче харчування, підгузки. пляшечки для вигодовування тощо).

Програма ПідтримкаПлюс (для ВіЛ-позитивних підлітків): група підтримки; група розвитку лідерства.

Літнє оздоровлення, виїзні тематичні семінари тренінги, таборування.

Програма «Шукачі пригод» (для ВіЛ-позитивних дітей від 7 років): група розвитку лідерства; літнє оздоровлення, канікулярні денні табори.

Програма Клуб сімейних зустрічей: культурологічні групові заходи для батьків\опікунів; інформаційні тематичні заняття для батьків\опікунів; групи підтримки жінок.

Програма «Соціально-Інформаційне Бюро»: тренінги, семінари в контексті профілактики ВІЛ для студентської молоді.

 

             vizit 24 11 19 3   vizit 24 11 19 5

 

Висловлюємо вдячність Людмилі Олександрівні за плідну співпрацю і той неоцінений досвід які студенти здобувають в Київському міському правобережному центрі для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.