Екскурсія до Святошинського дитячого будинку-інтернату (31.10.2019)

31 жовтня 2019 року викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Трібє Антон Юрійович, разом зі студентами спеціальності «Соціальна робота» освітньої програми «Соціальна педагогіка» відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат.

 

budynok internat 31 10 19 1

 

budynok internat 31 10 19 4

 

Святошинський дитячий будинок-інтернат – це соціально-медична установа ІІ профілю, в якій на повному державному забезпеченні перебувають діти з інвалідністю від 4 до 18 років та молодь з інвалідністю від 18 до 35 років з порушеннями фізичного, інтелектуального розвитку та психічними розладами, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, побутового обслуговування, медичної допомоги, освітніх послуг, комплексу реабілітаційних заходів.

 

Під час екскурсії закладом, майбутні соціальні педагоги мали змогу побачити як мешкають діти та молодь, яким є їх побут і дозвілля. Черкашина Людмила Борисівна, співробітник закладу, надала інформацію про роботу закладу, труднощі та перспективи, закликала до подальшої співпраці.

 

Студенти відвідали святковий концерт на якому вихованці закладу демонстрували свої таланти. Неймовірна атмосфера свята, яка панувала в залі, змушували аплодувати кожного разу коли вихованці співали, відгадували загадки, а запальні танці на сцені мало кого втримали на місцях. Творчі вироби зроблені вихованцями закладу прикрашали актову залу, що навіювало атмосферу свята та дитинства.

 

Зустріч була емоційною і залишила приємне враження.