Регіональний інклюзивний фестиваль творчості «Барви життя»

   28 вересня 2019 року відбувся Регіональний інклюзивний фестиваль творчості «Барви життя». Фестиваль проводився на Співочому полі під егідою Київської міської державної адміністрації та Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, разом з багатьма спонсорами та співорганізаторами, серед яких і наш Університет (Деталі за посиланням).

 

Festyval Barvy zhyttya 28 09 19 1

 

    Студенти ІІІ курсу освітньої програми «Соціальна педагогіка» долучилися до участі у фестивалі як волонтери. Серед них: Боборіко Марія, Єгоров Владислав, Карпенко Вікторія, Лєбедєва Світлана, Морванюк Ростислав, Овсієнко Наталія, Осєчкова Анастасія, Очеретяна Дарина, Пархоменко Антоніна, Солошенко Ольга, Спірін Андрій, Стратиенко Яна, Уманська Ксенія, Хрущ Марія на чолі з Денисюк Оленою Миколаївною, доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

 

Festyval Barvy zhyttya 28 09 19 2

 

    Такі заходи нікого не залишають байдужими! Вірші учасника фестивалю («Думки поета», «Ода мові», «Повертайся, воїне, живим», «Моя сповідь»), студента Інституту філології Ігоря Диби, підкорили глядачів і слухачів фестивалю своєю глибиною, чесністю і стали приводом для подальшого обговорення вже на лекційних заняттях в аудиторії.

 

«Так легко посміятись над людьми,

коли душа болить, коли у серці рани

Ти просто на хвилинку зупинись

поглянь у вічі їй, душі багатогранній.

Не смійсь над ними,бо вони живі

все бачать,чують,відчувають,

Прийшли в світ Божий не такі, як всі

такі дива у світі теж бувають…” Ігор Козак(Диба). Моя сповідь.

http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=676016