Круглий стіл «Практична психологія в органах та установах виконання покарань і пробації: зв'язок науки і практики»

25 квітня 2019 року відбувся курсантсько-студентський круглий стіл «Практична психологія в органах та установах виконання покарань і пробації: зв'язок науки і практики», який організували та провели кафедра психологічних дисциплін Інституту кримінально-виконавчої служби (кандидат психологічних наук, доцент Ю.Ю. Бойко-Бузиль) кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка (кандидат психологічних наук, доцент В.В. Суліцький).

 

kruhlyy stil 25 04 19 2 kruhlyy stil 25 04 19 3

 

У роботі круглого столу взяли участь 50 викладачів, студентів і курсантів. Вони поділилися власними науковими розробками з проблем соціально-психологічного забезпечення, супроводження процесів виконання та відбування покарань у місцях позбавлення волі. Розглядалися проблеми, що пов’язані з питаннями ресоціалізації засуджених, профілактиці самогубств, професійній деформації, організації та проведенню соціальної роботи в установах виконання покарань тощо.

 

kruhlyy stil 25 04 19 5

 

 

За підсумками роботи була прийнята резолюція, яку направили до Державної кримінально-виконавчої служби України з пропозиціями щодо вдосконалення діяльності соціально-психологічної служби виправних колоній і слідчих ізоляторів.

 

kruhlyy stil 25 04 19 6 kruhlyy stil 25 04 19 4