Навчально-методичний семінар на тему: «Попередження самогубств серед засуджених та осіб, узятих під варту»

04 та 05 квітня 2019 року в Південно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України (м. Дніпро) кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Суліцький Вадим Володимирович провів навчально-методичний семінар на тему: «Попередження самогубств серед засуджених та осіб, узятих під варту».

 

seminar 05 04 19 2   seminar 05 04 19 1

 

У заході взяли участь заступник начальника Міжрегіонального управління з питань дотримання прав засуджених та осіб, узятих під варту Котик Тетяна Миколаївна, заступники начальників установ із соціально-виховної та психологічної роботи і психологи установ виконання покарань та слідчих ізоляторів.

На семінарі розглядалися питання реалізації політики щодо профілактики самогубств серед засуджених та осіб, узятих під варту; соціально-психологічні форми та методи роботи із засудженими суїцидентами та питання візуальної діагностики психоемоційних станів засуджених. 

 

seminar 05 04 19 3   seminar 05 04 19 4

 

Під час заходу відбувся діалог щодо практичного застосування психодіагностичних методів до осіб, які знаходяться в місцях позбавлення волі, обговорені питання щодо впровадження нових способів обміну досвідом між установами.

 Тетяна Котик подякувала Вадиму Суліцькому за наданий високий рівень теоретичних знань і практичних рекомендацій для діяльності соціально-виховних і психологічних служб установ виконання покарань.

 

seminar 05 04 19 5