Профорієнтаційний захід «Моя майбутня професія – соціальний працівник»

26 березня 2019 року в Київському механіко-технологічному коледжі відбувся профорієнтаційний захід для студентів, які навчаються за спеціальністю «Соціальна робота» - «Моя майбутня професія – соціальний працівник». Студенти отримали інформацію про можливість продовження навчання в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

prof zahid 26 03 19 1

 

Доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Суліцький Вадим Володимирович та асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Дуля Аліна Володимирівна розповіли про історію, традиції, навчальний процес, наукову діяльність, міжнародне співробітництво, студентську мобільність і про роль студентів у житті університету й інституту.

 

prof zahid 26 03 19 10   prof zahid 26 03 19 11  

 

Студентам коледжу проведений захід сподобався. Вони задавали багато питань про вступні іспити, особливості електронного супроводження навчального процесу, технічне обладнання аудиторій, можливості поєднувати навчання та працю, викладачів, які забезпечують навчальний процес за спеціальністю "Соціальна робота" тощо. На всі запитання вони отримали вичерпні відповіді. Кожний зі студентів отримав буклети та іншу наочну інформацію про наш вищий навчальний заклад.

Сподіваємося, що це не останній захід, який організований та проведений для студентів коледжу. Вони зацікавилися отриманою інформацією та були запрошені на екскурсію до Інституту людини.