Звіт про проведені наукові заходи

З 11 березня по 21 березня 2019 року на базі Білоцерківського центру підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України відбулася декада педагогічної майстерності викладачів циклу психолого-педагогічних дисциплін. Для участі в цьому заході був запрошений доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат психологічних наук, доцент Суліцький Вадим Володимирович. Він підготував та провів два заняття, що відбулися 14 та 21 березня. Перше заняття було присвячено проблемі профілактики та попередження самогубств серед засуджених у місцях позбавлення волі, друге - питанням виправлення та ресоціалізації осіб, які відбувають покарання в установах виконання покарань. Керівництву Центру та слухачам дуже сподобалися проведені В.В. Суліцьким заняття.

 

zvit 21 03 19 1   zvit 21 03 19 2

 

За підсумками декади педагогічної майстерності був підписаний договір про співпрацю між Інститутом людини Київського університету імені Бориса Грінченка та Білоцерківським центром підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України.

 

zvit 21 03 19 3   zvit 21 03 19 4

 

Сподіваємося, що такий вид взаємодії буде дуже корисним для обох сторін у напряму розробки та впровадження інноваційних технологій для роботи з особами, які перебувають у конфлікті з законом, та з особливими групами отримувачів соціальних послуг.