Засідання студентського наукового гуртка «Соціально-педагогічна профілактика девіантної поведінки»

18 березня 2019 року під керівництвом доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидата психологічних наук, доцента, Суліцького Вадима Володимировича відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Соціально-педагогічна профілактика девіантної поведінки», яке було присвячене науково-педагогічній спадщині видатних педагогів ХХ сторіччя А.С. Макаренку та В.М. Сорока-Росинському.

 

zasidannya hurtka 18 03 19 3

 

 

Студенти взяли активну участь у підготовці та проведенні заходу. На засуданні були розглянуті питання історії життєдіяльності видатних педагогів, їх практичні підходи до роботи з дітьми, які знаходилися у конфлікті з законом, можливості застосування досвіду роботи А.С. Макаренко та В.М. Сорока-Росинського в сучасних умовах.

 

zasidannya hurtka 18 03 19 1   zasidannya hurtka 18 03 19 2

 

Найбільш цікавими були презентаційні доповіді Ірини Ткаченко «Про життя та творчість А.С. Макаренка та В.М. Сорока-Росинського» та Дарини Бойко «Порівняльний аналіз педагогіих підходів до роботи з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті з законом, А.С. Макаренка та В.М. Сорока-Росинського».

Засідання гуртка пройшло в творчій атмосфері, сподобався усім студентам.