Профорієнтаційний захід «Сходинки професійного зростання»

14 березня 2019 року, в рамках соціального проекту «З Києвом і для Києва» та з метою профорієнтації викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи М.М. Лехолетовою та А.В. Дулею, був проведений профорієнтаційний захід «Сходинки професійного зростання» для студентів ІІІ-го курсу спеціальності «Соціальна робота» Київського механіко-технологічного коледжу.

 

zahid 14 03 19 1

 

Захід проходив в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка (бульв. І. Шамо, 18/2).

 

Під час зустрічі було розглянуто ряд питань. Зокрема, професійний портрет соціального працівника очима студентів. У процесі групової роботи студенти створювали портрет соціального працівника спираючись на власне уявлення про майбутню професію (особисті та професійні якості соціального працівника; де може працювати соціальний працівник (посада, обов'язки) та з якою категорією отримувачів послуг).

 

zahid 14 03 19 2   zahid 14 03 19 3

 

Також студенти дізнались про унікальність та можливості професійної підготовки соціальних працівників в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

zahid 14 03 19 4   zahid 14 03 19 5

 

На захід із студентами коледжу було запрошено студентів 4-го курсу спеціальності «Соціальна робота» Інституту людини, які поділились власним досвідом навчання в Університеті Грінченка та його перевагами. 

 

zahid 14 03 19 6

 

 

Висловлюємо вдячність адміністрації Інституту людини

за надану можливість