Командна гра “Життєпис Бориса Грінченка”

У Грінченківську декаду 5 грудня 2018 року зібралися першокурсники спеціальності “Соціальна педагогіка ” та “Соціальна робота” для проведення командної гри “Життєпис Бориса Грінченка”.

 

hra 05 12 18 1

 

hra 05 12 18 2

 

Завідувачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Веретенко Т.Г. привітала учасників зустрічі із традиційним святом Університету – Грінченківською декадою.

 

hra 05 12 18 3

 

Доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Денисюк О.М., асистент кафедри Дуля А.В. презентували творчий доробок Бориса Грінченка та оголосили про початок гри!

 

hra 05 12 18 4   hra 05 12 18 6 

 

Студенти мали можливість обговорити та презентувати один одного у позитивному, оптимістичному ключі, підкреслюючи цінність кожного учасника в командній роботі.

 

hra 05 12 18 5   hra 05 12 18 7

 

Крок за кроком, знаходячи правильні відповіді на запитання, поставлені на картках, студенти розширювали свої знання та уявлення про Бориса Дмитровича Грінченка. Студенти продемонстрували знання різних аспектів життя та діяльності Бориса Дмитровича Грінченка, творчої спадщини, вшанування пам'яті Бориса Грінченка та історії нашого Університету. Правильно склавши картки всіх чотирьох кілець, кожен учасник зрозумів власну обізнаність, відчув радість відкриттів, командний дух, взаємодію та підтримку.