Звітна конференція (21.11.18)

Одним із напрямів навчально-наукової діяльності студентів є вміння організовувати, проводити дослідження, аналізувати його результати, робити висновки та надавати рекомендації.

 

21 листопада 2018 року в навчальній групі СРб-1-17-4.0д відбулася звітна конференція з дисципліни «Соціальна геронтологія», на якій студенти презентували підсумки проведеного опитування серед осіб похилого віку та пропонували власне бачення вирішення встановлених проблем. Найбільш цікавими та повними були повідомлення: Горностаєвої Юлії – порівняльний аналіз відповідей працюючих пенсіонерів; Бозовчук Наталії – порівняльний аналіз працюючих і не працюючих осіб похилого віку; Костенко Яни – порівняльний аналіз відповідей серед пенсіонерів, які мешкають у містах і селах.

 

zvitna konferentsiya 21 11 18 1

 

zvitna konferentsiya 21 11 18 3

 

Треба зазначити, що майже вся група, за результатами проведеної роботи, підготувала дуже цікаві повідомлення. Це була перша, і як виявилося, вдала спроба такої дослідницької діяльності студентів. Сподіваємось, що надбанний досвід буде в нагоді у подальшій їх науковій діяльності.

 

zvitna konferentsiya 21 11 18 5

 

Захід був організований та проведений у межах навчальної робочої програми та діяльності наукового гуртка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, керівником якого є Суліцький Вадим Володимирович - кандидат психологічних наук, доцент.