Участь в навчальній сесії

   Викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Інституту людини Попова Альона Олексіївна взяла участь в навчальній сесії 15-20 жовтня 2018 року в Європейському молодіжному центрі м. Будапешт (Угорщина).

 

navchalna sesiya 3

 

   На навчальній сесії були представлені учасники з України, Італії, Азербайджан, Туреччина, Сербія, Македонія, Румунія, Польща, Словенія, Франція, Німеччина. Загалом 24 учасника, які представляли Молодіжні ради, а також Міжнародні Молодіжні громадські організації.

 

   Особисто приймали участь у обговореннях актуальних питань, щодо молодіжної участі та ролі Молодіжних рад в даному процесі; Права молоді, які ґрунтуються на Правах людини; обмін досвідом з питань роботи Національних молодіжних рад в контексті звуження та обмеження простору Молодіжного громадського руху; були представлені інструменти та механізми для ефективного впровадження прав Молодих людей в громадському суспільстві; були презентовані інструменти та механізми для адвокації молодіжної роботи; визначали та опрацьовували можливі дії для молодіжної роботи на національному рівні; розробили та презентували план міжнародного заходу для посилення ролі Національних молодіжних рад в процесі подолання бар’єрів для участі молоді в процесі прийняття рішень.

 

navchalna sesiya 2

 

navchalna sesiya 1