Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання та перспективи розвитку судово-психологічної експертизи та комплексної експертизи за участю психолога»

З 19 по 22 вересня 2018 року в Єреванському державному медичному університеті імені М.Гараци відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання та перспективи розвитку судово-психологічної експертизи та комплексної експертизи за участю психолога»Наш навчальний заклад на цьому науковому заході представляв доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Суліцький Вадим Володимирович.

У перший день конференції на пленарному засіданні він виступив з доповіддю: «Теорія та практика психологічної аутопсії за фактом самогубства». Перед виступом, В.В. Суліцький привітав професорсько-викладацький склад кафедри медичної психології з 10-ти річним ювілеєм та вручив «Вітальну адресу» від Інституту людини.

 

konferentsiya 19 09 18 1

 

 

У цей же день відбулася зустріч з деканом факультету Б. Єнокяном та завідувачем кафедри медичної психології Х. Гаспаряном на якій обговорювалися питання щодо можливості науково-практичного співробітництва в майбутньому.

У другий день конференції, під час круглого столу «Основні завдання та переспективи розвитку судово-психологічної експертизи», відбулася зустріч з провідними науковцями та практичними працівниками з Республіки Арцах, Вірменії, Естонії, Канади та інших країн.

 

konferentsiya 19 09 18 2

 

 

Під час перебування в Єревані В.В. Суліцький ознайомився з історією, організацією навчального процесу та науково-дослідної роботи в державному медичному університеті; з науковими публікаціями професорсько-викладацького складу кафедри медичної психології; з практичною роботою фахівців у галузі судово-психологічної експертизи.

Відрядження пройшло продуктивно. За його результатами підготовлені пропозиції стосовно навчального процесу та науково-дослідної роботи в Інституті людини.