Тренінг «Жінки, мир, безпека» для викладачів/чок вищих навчальних закладів спеціалізації «Соціальна робота» (м. Київ, 7-8 вересня 2018 р.)

    Починаючи з 2016 року, Координатор проектів ОБСЄ в Україні в рамках проектної діяльності підтримує впровадження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2020 року. Зокрема були розроблені навчально-методичні посібники “Жінки. Мир. Безпека” з гендерних аспектів конфліктів для фахівців соціальної сфери та сектору безпеки. У 2017 році проведено апробацію зазначених посібників та відповідних спеціалізованих курсів під час низки окремих тренінгів для офіцерів поліції та соціальних працівників.

     7-8 вересня 2018 року доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Інституту людини, кандидат педагогічних наук Денисюк Олена Миколаївна взяла участь у тренінгу «Жінки, мир, безпека» для викладачів/чок вищих навчальних закладів спеціалізації «Соціальна робота» (м. Київ) задля продовження цієї діяльності та подальшої інтеграції в систему вищої освіти.

 

7 09 18 hender treninh zahalne