Заходи з програми тімбілдінгу «Розвиток командної взаємодії»

    З 19 квітня по 16 травня 2018 року в рамках соціального проекту «З Києвом і для Києва» було проведено ряд заходів з програми тімбілдінгу «Розвиток командної взаємодії». Тімбілдінг організували та провели асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Інституту людини Дуля А. В. та студенти 4 курсу спеціальності «Соціальна робота». Тімбілдінг було проведено для учнів 6-9 класів загальноосвітніх шкіл I-III ступенів м. Києва.

 

timbilling 15 04 1

 

timbilling 15 04 3

 

Тімбілдінг включає в себе велику кількість вправ та ігор на згуртування. Вправи на згуртування дозволяють учасникам відчути себе єдиною злагодженою командою. Адже хороші вправи на згуртування піднімають тонус групи, підвищують її включеність і націленість на результат, що в свою чергу підвищує ефективність роботи. Вправи на згуртування в короткі терміни перетворюють розрізнену групу в єдиний, злагоджений і чітко працюючий механізм.

 

timbilling 15 04 4

 

timbilling 15 04 7

 

 В ході тімбілдінгу були проведені інтерактивні форми та методи роботи, які спрямовані на отримання учасниками досвіду позитивної та ефективної взаємодії в команді; усвідомлення значущості командної роботи для підвищення ефективності роботи; оволодіння навичками взаємодії в команді, отримання навичок командної комунікації.

 

timbilling 15 04 6

 

 

 

Заходи тімбілдінгу дали можливість кожній дитині краще пізнати свій колектив, навчитися слухати не тільки себе, але і оточуючих, розвинути творче мислення, здатність, проявляти свій талант і потенціал. Приймаючи участь у іграх, діти навчилися разом працювати на результат, не ховаючи свою думку та емоції, а потім разом радіти перемогам – адже ніщо сильніше не може зміцнити колектив, ніж загальні досягнення.

 

timbilling 15 04 5