Міжнародна практична конференція «Соціально-відповідальна громада: дієва модель соціальних послуг для дітей та їх сімей»

У листопаді 2017 року на базі Американського дому у Києві відбулася науково-практична конференція «Соціально-відповідальна громада: дієва модель соціальних послуг для дітей та їх сімей». Конференція відбулася за підтримки Міжнародного центру розвитку лідерства в Україні та альянсу «Україна без сиріт».

 

Участь у конференції взяла студентка 6 курсу спеціальності “Соціальна педагогіка”, член студії “Соціальний експериментаріум” Власенко Катерина (керівник канд.пед.наук, доцент  кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Денисюк О.М.).

 

У рамках конференції було презентовано досвід роботи американської організації Htartland family service, яка базується у штаті Небраска, США. Місією  даної організації є посилення як індивідуального потенціалу осіб, так і потенціалу сімей у громаді, шляхом навчання, консультування та забезпечення членів громади підтримуючими послугами.

 

konferentsiya 01 11

 

konferentsiya 01 11 1

 

У ході конференції на пленарній сесії президент Джон Г. Джанетт розкрив особливості роботи організації Htartland family service. Також було проведено 2 лінійки майстер-класів під керівництвом ключових спеціалістів організації: Джона Г.Джанетта, Донни Достал Мері О Ніл  Кері Уайлз. Учасники конференції мали змогу познайомитися зі специфікою соціальної роботи з клієнтами, що потребують послуг соціальних працівників. 

 

konferentsiya 01 11 2

 

konferentsiya 01 11 3

 

konferentsiya 01 11 4