Вистава "Оскар і Рожева пані"

 

«Життя – це найбільше диво і найбільша світова таємниця...»

 

 

Cтуденти спеціальності "Соціальна педагогіка", доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Денисюк О.М. Institute of Human Sciences. Borys Grinchenko Kyiv University відвідали Київський муніципальний академічний театр ляльок, який представляв виставу для дорослого глядача «ОСКАР» за мотивами твору французького автора, класика сучасної світової літератури Еріка-Емманюеля Шмітта «Оскар і Рожева пані».

 

Про автора та його твір можна переглянути  за посиланням:

 http://liturok.in.ua/svitlit/6clas/hrestomatia6/54-erk-emmanuel-shmtt-oskar-rozheva-pan.html

 

Дякую моїм першокурсникам за такий щирий та філософський зворотній зв'язок:

 

"...Я думаю, що це гарний приклад для нас всіх, що треба цінувати власне життя і не проживати, а жити і радіти й дарувати радість ближньому. Пробачати всі образи, бо вони лише з`їдають людину всередині. Цінувати кожні хвилини проведені з близькими і казати, як ми їх любимо, бо немає нічого важливого крім них". 


"...ми змогли поплакати, посміятись і переосмислити наше життя. Чесно кажучи, я була скептично налаштована до театру ляльок, бо вважала, що ляльки це для дітей, але я помилялась. Актори які грали, дуже тонко, вміло передали ті емоції. Вони знайшли ключик до кожного глядача, і зуміли відкрити справжні емоції в кожного з них". 

 

vystava 1