Студія "Соціальний експериментаріум": досліджуємо практики свободи громадських та благодійних організацій України

16-17 листопада студійці “Соціального експериментаріуму” (керівники Т.Г. Веретенко, Т.Л. Лях, О.М. Денисюк, Т.П. Спіріна) взяли участь у Форумі організаційного розвитку громадянського суспільства.

 

Форум - це найпотужніша загальнонаціональна платформа для обговорення головних питань та визначення трендів розвитку. Ось уже вшосте поспіль 1 400 учасників з України та інших країн зібралися на НСК "Олімпійський", щоб обмінятися досвідом, знайти нових партнерів та донорів, навчитися новим інструментам роботи. Форум об'єднує не тільки громадські та благодійні організації, а й представників влади, медіа, бізнесу, міжнародної донорської спільноти. 

 

forum 1

 

 

forum 2

 

 

Досліджували найважливіші практики свободи громадських та благодійних організацій України; шукали натхнення та нові ідеї; знаходили друзів та однодумців.

 

Незалежність роботи вітчизняних аналітичних центрів, їх фінансова життєздатність, якість та актуальність досліджень – топ-теми дискусії «Інтелектуальна свобода», що відбулась в рамках VI Форуму організаційного розвитку громадянського суспільства 16 листопада у Києві.

 

 

Форум організаційног...
Форум організаційног...
Форум організаційног...
Форум організаційног...