Жива бібліотека «Секрети професійної діяльності соціального працівника»

15.05.17 року відбувся захід "Жива бібліотека «Секрети професійної діяльності соціального працівника». Захід відвідало більше 30 осіб серед яких переважна більшість були студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» ІІ курс, були також студенти інших курсів, викладачі кафедри соціальної педагогіка та соціальної роботи, запрошені гості.

 

IMG 4190

 

 

В ході проведення заходу студенти старших курсів заочної форми навчання, які працюють за спеціальністю, провели коротку презентацію своєї професійної діяльності та поділилися практичним досвідом проведення колективних рухливих ігор та виготовлення творчих виробів з використанням різноманітних матеріалів.

 

 

В результаті проведення заходу учасники ознайомилися з методикою проведення кількох рухливих ігор, та практично їх опрацювали. Кожен учасник заходу особисто взяв участь в колективних рухливих іграх, виготовив власноруч корпоративний рекламний настільний календарик та розмістив «карту мрій» на поверхні повітряної кульки.

 

 

Всі творчі роботи, створені власноруч, учасники забрали з собою. Також в рамках заходу було проведено виставку творчих робіт вихованців київських шкіл, дитячих садків та будинку-інтернату, я в яких працюють соціальними педагогами студенти Інституту людини. Всі з представлених на виставці робіт були виконані з ініціативи та під керівництвом саме студентів нашого інституту.