Тренінгове заняття «Побудова життєвих цілей»

3 квітня 2017 року доценти кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки, кандидати педагогічних наук Денисюк Олена Миколаївна та Тимошенко Наталія Євгенівна у рамках соціального проекту “З Києвом і для Києва» провели тренінгове заняття «Побудова життєвих цілей» для педагогічного колективу ДНЗ №541 Шевченкіського району м. Києва.

У ході зустрічі учасники заняття виявляли власні життєві цінності (пріоритетні та другорядні), визначали їх рейтинг. Учасники відмітили труднощі, з якими стикнулися під час виконання даної вправи; обговорили наслідки, які можуть виникнути при неповазі до цінностей іншої людини, групи людей, нації.

Окрім того, учасники з’ясували наявність процесу встановлення цілей та познайомились із роллю постановки цілей у життєвих досягненнях людини. Працювали над визначенням критеріїв, що необхідні для постановки досяжних цілей учасників. Викладачі ініціювали обговорення учасниками питання досяжності цілей. Обговорювали, як сформулювати ціль, чи буде досягнута ця ціль взагалі, що поставили учасники.