Процедура перевірки курсових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на наявність плагіату

Шановні колеги!

Звертаємо вашу увагу, що студентські роботи мають перевірятися в структурних підрозділах  Університету системою Strike Plagiarism. 

Курсові роботи перевіряються через модуль Завдання в системі Strike Plagiarism. Для початку здійснення перевірки необхідно надіслати на адресу бібліотеки Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  перелік студентів та їх наукових керівників з електронними адресами. На їх пошти буде надіслано повідомлення з кодом доступу до системи, який необхідно активувати. Всі необхідні інструкції надсилаємо у вкладених файлах. 

За додатковою консультацією щодо створення Завдання та здійснення перевірки прохання звертатися до Литвинової Анастасії Володимирівни a.lytvynova@kubg.edu.ua 

Решта студентських робіт (конкурсні, бакалаврські, магістерські) перевіряються шляхом завантаження роботи напряму в систему Strike Plagiarism. Для початку здійснення перевірки необхідно надіслати на адресу бібліотеки Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. перелік відповідальних осіб за  здійснення перевірки та необхідну кількість сторінок (середня кількість сторінок роботи помножити на кількість необхідних перевірок). На акаунти відповідальних осіб буде нараховано відповідну кількість сторінок для здійснення перевірок і надано право редагувати звіт з перевірки. Вилучати знайдені джерела зі звіту, які не є плагіатом, створювати коментарі, формувати протокол перевірки з експертною оцінкою тощо. 

За додатковою консультацією щодо технічних питань здійснення перевірки  прохання звертатися до Литвинової Анастасії Володимирівни a.lytvynova@kubg.edu.ua 

Щодо допустимого відсотку оригінальності робіт та інших питань порядку перевірки студентських робіт прохання керуватися чинними нормативними документами Університету.

 
  • Інструкція Академічного користувача антиплагіатної системи - завантажити 
  • Завантаження курсових робіт в систему StrikePlagiarism за допомогою функції “Завдання” - завантажити 
  • Правила інтерпретації Звіту подібності StrikePlagiarism - завантажити