Неформальна освіта

Шановні студенти!

        У межах вибіркової частини навчального плану вашої освітньої програми, вам можуть зарахуватись кредити і результати неформальної освіти, які ви здобули під час навчання на відкритих онлайн-курсах.

   Перелік онлайн-платформ, затверджених кафедрою соціальної педагогіки та соціальної роботи, з яких можна перезарахувати курси: 

       Для цього зміст онлайн-курсу має відповідати змісту фахового спрямування, він повинен мати приблизно такий же обсяг годин (кількість кредитів), як і вибіркові навчальні дисципліни. Враховуватимуться ті онлайн-курси, які студент пройшов під час навчання за відповідною освітньою програмою і наявний згенерований сертифікат. Рішення про зарахування кредитів і результатів навчання приймається випусковою кафедрою.

     За бажанням студента додатково вивчені дисципліни (модулі) можуть бути включені до його індивідуального навчального плану. Вони будуть зазначені у додатку до диплома поряд із іншими дисциплінами, які студент опанував під час навчання за відповідною освітньою програмою. 

      Питання визнання результатів навчання, отриманих у неформальній освіті, регулюється: