Майстер-клас «Психологічні скарби родинного щастя: занурення у світ особистісних ресурсів для дітей та батьків» у межах проєкту «З Києвом і для Києва»

20 квітня у межах проєкту «З Києвом і для Києва» пройшла низка заходів, які організував Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. 

пп1
Під час заходу викладачі кафедри практичної психології Марина Павленко та Владислав Терпило провели майстер-клас «Психологічні скарби родинного щастя: занурення у світ особистісних ресурсів для дітей та батьків», який пройшов за активною участю мешканців міста. 
пп2
На шляху знайомства із власним ресурсом найменшим учасникам акції була запропонована метафора виготовити з пластиліну тварину, яка символізує стійкість та силу. Крім того, за допомогою метафоричних карток «Помагайко» діти та підлітки знайомились з власними можливостями внутрішніх ресурсів для подолання труднощів та досягнення мети.  
пп
Для дорослих було організоване обговорення особливостей спілкування з дітьми під час війни з метою надання дітям підтримки та відчуття стабільності. Усі учасники акції мали змогу отримати посібники, інформаційні матеріали волонтерського проєкту «Як ти, брате/сестро? Травматичний досвід і як про нього розмовляти». 
OON 03 min