Інтервізійна група для старшокурсників та випускників (18.03.24)

18 березня відбулася друга в цьому році Інтервізійна група для старшокурсників та випускників. У роботі групи взяло участь 16 осіб: випускники та студенти-магістри ОПП "Практична психологія", студенти 4 курсу ОПП "Практична психологія", «Консультаційна психологія», що зараз проходять корекційну практику, і студенти 3 курсу, чия практика у ролі тьюторів та ведучих вебінарів щойно завершилася. Модераторами групи виступили  доцент кафедри практичної психології Вікторія Левченко та координатор Соціально-психологічної служби Наталія Миколенко.
На цей раз тривога не стала на заваді роботи групи. В режимі інтервізійного на і обговорення було розглянуто  два випадки професійної роботи з клієнтами: один щодо роботи з тривогою дорослого, другий кейс стосувався  екології роботи з образом, що виник в процесі консультування. Також розібрали декілька питань, що цікавили учасників, зокрема, напрямки та варіанти роботи з клієнтським запитом  подолання прокрастинації, структурування консультативної сесії, як діяти у випадках, коли клієнт порушує структуру сесії та сетінг, і як визначити ціну своєї консультації психологу-початківцю.  
Підбиваючи підсумки роботи групи, учасники у зворотньому зв’язку  висловили задоволення форматом роботи, коли є можливість почути думки одночасно багатьох людей з приводу тієї чи іншої ситуації, подяку одне одному та ведучим.

Give Away 1

OON 04 min