Майстер-класи переможців конкурсу «Студент-студенту» 

Як відомо, наші студенти магістерської програми активно залучаються до практики на базі Соціально-психологічної служби Університету, яка покликана проводити психологічне консультування та надавати психологічну допомогу викладачам, співробітникам та здобувачам вищої освіти. Ось і цього року частина студентів обрала базою практики Службу, очолювану Наталією Валеріївною Миколенко. Результатом стало проведення нашими випускниками низки майстер-класів для інших студентів. 

Студент студенту3

Студент студенту2

Студент студенту1

 

Окрім цього, в ході переддипломної практики магістри 2022-2023 н.р. взяли участь у І Всеукраїнському онлайн-конкурсі майстер-класів «Студенти-студентам», що проводився з нагоди Всеукраїнського дня психолога Асоціацією Психологів Вищої Школи України.
Переможцями стали здобувачки Білоус Т., Медвідь В., Чалкова Н. та Щелок Н. 5 грудня 2023 року Неля Щелок (група ППм-1.4з) провела майстер-клас «Драйвери – міні-сценарії нашого життя».
У формі міні-лекції слухачі отримали цікаву інформацію про види драйверів: «Будь досконалим!», «Радуй інших!», «Поспішай!», «Будь сильним!», «Намагайся щосили!».  
Заповнили діагностичний тест, з якого змогли дізнатися про свої провідні драйвери, обговорили отримані результати.  

Студент студентустудент студенту5

 
Заповнили психодіагностичний тест, з якого змогли дізнатися про свої провідні драйвери, обговорили отримані результати. А головне – дізналися, як правильно виходити із драйверів. 
Таким чином, Соціально-психологічна служба стоїть на сторожі збереження психічного здоров’я і співробітників, і студентів. А студенти в ході практики отримують безцінний професійний досвід.