Вступ до аспірантури 2022

 23   серпня   2022   року   відбувся   вступний   іспит   до   аспірантури Київського університету імені Бориса Грінченка за спеціальністю 053 «Психологія».

Екзамен пройшов із дотриманням усіх вимог до академічної доброчесності, зокрема, з використанням системи Random.org. для випадкового вибору білетів для відповідей абітурієнтів.

Вступ до аспірантури

Підготовка аспірантів за Освітньою програмою 053 «Психологія» вдало поєднує в собі теоретичні знання, виконання завдань науково - дослідницької та викладацької практики, організаційний та проєктувальний компоненти діяльності науковця.

Вступ до аспірантури1

Аспіранти вивчають   низку   вузькопрофільних   дисциплін,   зокрема:

«Методологічні основи соціально-психологічного дослідження», «Сучасні методи соціально-психологічних досліджень», «Психологія суспільної свідомості», «Розробка й реалізація соціально-психологічних технологій».

Вступ до аспірантури2

Протягом років аспірантури здобувачі опановують низку важливих навичок: осмислювати хід і результати наукового дослідження відповідно до методології та реалій соціально-психологічної науки, навички наукової дискусії, презентації та апробації різних частин дисертаційного дослідження, підготовки та своєчасного захисту дисертації.

Вступ до аспірантури3

Всі вступники показали високий рівень володіння психологічними знаннями та представили презентації конкретної проблеми, в яких вони сформулювали: тему дослідження, об’єкт, предмет, методологічні принципи та дослідницькі завдання, схему експериментального дизайну та можливість практичного застосування передбачуваних результатів.

Вступ до аспірантури4

Варто додати, що на кафедрі практичної психології в різні роки працювали семеро кандидатів психологічних наук – випускників нашої аспірантури.    

Чекаємо на гідне поповнення наукової спільноти Університету!