Звіт про виконання індивідуального плану аспірантами

     14 червня 2021 року аспіранти, які навчаються за освітньо-науковою програмою 053 Психологія, звітували про виконання індивідуального плану за 2020-2021 н.р.
3
     Молоді науковці разом з науковими керівниками презентували звіти про власні досягнення, оцінили ступінь свого просування у підготовці до захисту дисертації та виконання індивідуально плану. Дуже цінними були настанови заступника директора Інституту людини з наукової роботи Лебідь Нелі Костянтинівни, щодо освітньої й наукової діяльності аспірантів, публікування статей, підготовки дисертацій до захисту в разових спеціалізованих радах відповідно до чинних правових вимог.
1
     Організовувала й модерувала захід гарант освітньо-наукової програми «Психологія» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології особистості та соціальних практик Інституту людини Сергєєнкова Оксана Павлівна та доктор психологічних наук, завідувач кафедри практичної психології Інституту людини Лозова Ольга Миколаївна.
     Щиро вітаємо аспірантів з успішним переведенням на наступний курс, а аспірантам 4 курсу бажаємо успішного захисту дисертаційних досліджень.