Перші кроки в науку

     17 листопада 2020 р., в Міжнародний день студента, в Інституті людини  Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася  студентська  науково-практична онлайн конференція «Перші кроки в науку».

Pershi kroku y nayky KPP

     Вітальним словом урочисто відкрила конференцію директор Інституту людини Наталія Анатоліївна Клішевич, побажавши студентам наснаги та наукових здобутків.

Pershi kroku y nayky KPP1

   Неля Костянтинівна Лебідь, заступник директора з наукової роботи привітала студентів та їх наукових керівників, викладачів з перемогами у Всеукраїнських наукових конкурсах, а також представила наукові гуртки Інституту людини, де студенти за власним бажанням можуть проводити дослідження, поглиблювати свій науковий рівень та поєднувати теорію з практикою.

  Анастасія Андріївна Черкасова, голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Інституту людини, а також аспірант та викладач кафедри практичної психології, розповіла про основну діяльність, напрями роботи та представила актив цього наукового товариства.

Pershi kroku y nayky KPP2

   Любов Шинкарьова, магістрантка спеціальності «Психологія» ОП «Екстремальна та кризова психологія» презентувала конкурсну наукову роботу «Уявлення про майбутнє в учасників бойових дій з різним рівнем стресу» та розповіла про прикладні аспекти та результати свого дослідження,.

   Антон Юрійович Трібє разом з іншими учасниками проєкту розповів детально про «Гучні жести», про те, з якими основними перепонами стикнулись учасники та як їх вирішували.

Pershi kroku y nayky KPP3

  Антоніна Денисова, студентка спеціальності «Соціальна педагогіка», розповіла про особливості соціальної роботи в Чехії, про стажування за програмою ERASMUS+ в університеті Острава,  про особливості навчання в період карантину та заохотила інших студентів активно брати участь в академічній мобільності.

Pershi kroku y nayky KPP4

 Кафедра практичної психології була представлена на секції «Актуальні проблеми практичної психології», де студенти-магістранти презентували свої наукові дослідження,  та обговорювали емпіричні результати.

Pershi kroku y nayky KPP5

Pershi kroku y nayky KPP6

  Загалом  студентська  науково-практична онлайн конференція «Перші кроки в науку» відбулась на високому науковому рівні та заохотила студентів молодших курсів до активної наукової діяльності.