Інтерактивна виставка «Ukraine WOW»

    3 грудня cтуденти групи ППб-1-18-4.0д разом з куратором, викладачем кафедри практичної психології Миколенко Н.В. відвідали інтерактивну виставку «Ukraine WOW», яка розмістилася у досить незвичному місці – на Центральному залізничному вокзалі  у будівлі багажного відділення.

 

Vystavka 03 12 19 2

 

     Відвідувачі познайомилися із її географією, промисловістю, історію, культурою України завдяки безлічі інсталяцій, VR та інтерактивів. Під час екскурсії студенти мали можливість побачити унікальні експонати, зібрані з усієї України: сторінки абетки Георгія Нарбута та скульптури Олександра Архипенка, стіну з бурштину та інсталяції з антрациту, тощо. Студенти мали нагоду у віртуальній реальності політати над монументом «Батьківщина-мати», озером Синевир та урочищем «Каскади», погуляти відновленим Невицьким замком. А ще – вгадати навпомацки відомі історичні пам’ятки України, послухати, як шумить Чорне море та як співають різні українські села, озвучити мультфільми про видатних українців.

 

                 Vystavka 03 12 19 3    Vystavka 03 12 19 4

 

    Здійснивши незвичайну подорож своєю країною, студенти по-іншому побачили Україну, ще раз переконалися в тому, наскільки вона є дивовижною.