Форум «Про професії» (23.11.2019)

   23 листопада викладачі кафедри практичної психології Вавілова Альона Сергіївна та Старинська Наталія Володимирівна разом з студентами 4 курсу (практичні психологи) взяли участь у форумі «Про професії», який відбувся у Київському палаці дітей та юнацтва.

 

forum 23 11 19 1

 

   У ході заходу наші студенти та викладачі поспілкувалися з майбутніми абітурієнтами, розповіли про переваги і особливості професії психолога та ознайомили їх з вимогами до вступу у 2020 році. Крім того, для школярів та їх батьків було проведено психологічні майстер класи з використанням асоціативних карт та методів «Чорнильних плям» Роршаха і «Портретних виборів» Сонді. Психогеометричний тест дозволив учасникам дізнатися більше про себе та про найбільш підходящі професії. Також зацікавив роздатковий матеріал з порадами: «Як боротися з лінощами», «Як подолати тривожність у стресовій ситуації», «Як правильно ставити цілі та досягти їх».

 

                                                  forum 23 11 19 5   forum 23 11 19 9

 

   Загалом, на форумі панувала весела та доброзичлива атмосфера: багато майбутніх абітурієнтів проявляли інтерес до професії психолога, брали участь у майстер-класах, задавали безліч питань. А наші студенти охоче ділились досвідом студентського життя в Київському університеті імені Бориса Грінченка.