Просвітницько-профілактичне заняття з теми «Як годувати свого хорошого вовка» в межах соціального проекту «З Києвом і для Києва»

 11 жовтня студенти-психологи 3 курсу групи ПСб-1-17-4.0д Білошицька Ірина, Горобчук Діана, Гуцова Аліна, Єрмакова Каріна, Кушнір Катерина, Кущ Анна, Олексюк Ірина та Сова Надія разом із викладачем кафедри практичної психології Краєвою О.А. провели просвітницько-профілактичне заняття для учнів 5 класу спеціалізованої школи № 80 під назвою: «Як годувати свого хорошого вовка» в межах соціального проекту «З Києвом і для Києва».

 

zanyattya 11 10 19 1 copy zanyattya 11 10 19 2 copy

 

Під час заняття відпрацьовувалися методи подолання агресії серед дітей. Учні прослухали повчальну притчу, після чого їм було запропоновано перенести всі свої негативні переживання на папір та позбавитись від них. Діти швидко, без жодних вагань робили це.

Згідно рефлексивного аналізу студентів: «Особливе задоволення учні отримали від чарівних кульок, які дозволили повністю виплеснути емоційний баласт. Вони з великим захопленням надували їх, спрямовуючи всі свої надмірні емоції та переживання, після чого ще з сильнішим запалом лопали їх».

 

zanyattya 11 10 19 3    zanyattya 11 10 19 4   zanyattya 11 10 19 5 

 

Наприкінці заняття, об’єднавшись у дві команди, учні проявили свій креатив та схематично зобразили «Як припинити підкріплювати та «годувати свого поганого вовка?», тобто актуалізували та розширили спектр володіння методами подолання агресії та власних агресивних станів.

 

zanyattya 11 10 19 6