Профорієнтаційна зустріч (09.04.2019)

09 квітня 2019 року доцент кафедри практичної психології Краєва О.А. завітала до спеціалізованої школи №43 «Грааль» Солом’янського району з метою профорієнтаційного ознайомлення практичних психологів із можливостями вступу та навчання випускників шкіл району в Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка на таких спеціальностях: практична психологія та консультаційна психологія.

 

prof zustrich 09 04 19 1

 

В ході спілкування із фахівцями в межах методичного об’єднання практичних психологів, викладачем було наголошено на особливостях роботи кафедри практичної психології, перевагах навчання в Інституті людини, можливостях реалізації професійної спрямованості та пізнавальної активності майбутніх студентів ЗВО.

Поряд із профорієнтаційним контекстом, бесіда носила методичний характер, а саме: було презентовано монографію «Подолання кризи ідентичності підлітків», надано пакет практико-орієнтованої допомоги психологам у вигляді програми та тренінгу «Подолання кризи ідентичності підлітків» 7-8 класів (13-14 років).

 

prof zustrich 09 04 19 2

 

Зустріч відбулася завдяки запрошенню методистом Науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кочубинської Світлани Василівни. Подібний захід може мати перспективний напрямок у подальшій співпраці кафедри та НМЦ управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.