Психологічний фестиваль #Resurs_fest

   30 березня 2019 року студенти кафедри практичної психології відвідали та допомогли в організації психологічного фестивалю #Resurs_fest разом із доцентом кафедри практичної психології Грубі Т.В. Студенти стали слухачами, учасниками та асистентами під час неймовірно цікавих майстер-класів та психологічних ігор. Майстри охопили величезну кількість тем: робота зі страхами, покращення емоційного стану, сексуальність, коучінг, боротьба зі стресом, техніки написання книг та багато іншого. Паралельно проводився ярмарок, де кожен міг придбати собі психологічні книги, метафоричні картки і матеріали для арт-терапії.

 

festyval 30 03 19 4

 

    На  думку студентів, захід був представлений більш як фестиваль творчості, аніж як фестиваль психології, проте це був дуже цікавий та незвичний досвід для майбутніх практичних психологів. Корисним є те, що у фестивалі брали участь безліч різних майстрів, що представляли дуже незвичайні психологічні та навіть езотеричні підходи (мандалотерапія та інші), а також були просто яскравими особистостями.
 
 festyval 30 03 19 1   festyval 30 03 19 2
 
   Після занять студенти отримали сертифікати за участь та допомогу в організації фестивалю. Динамічний, корисний і цікавий фестиваль сподобався учасникам з кафедри практичної психології. 
 
festyval 30 03 19 3   festyval 30 03 19 5