Відвідування студентами лекцій з організаційної психології італійського професора Алессандро де Карло

4-5 березня 2019 року у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся курс лекцій з Організаційної психології відомого італійського професора Алессандро де Карло (Університет ім. Джустино Фортунато (м. Беневенто, Італія).
 
lektsiyi 4 03 19 1  lektsiyi 4 03 19 2

Курс заснований на Qbo моделі організаційного благополуччя, включаючи інструменти оцінки, методи корекції та кейси. Студенти 2, 4 та 5  курсів спеціальності "Практична психологія" разом із доцентом кафедри практичної психології Грубі Т.В. відвідали курс лекції в межах вивчення навчальних дисциплін "Тренінг професійної кар'єри", "Ґендерна психологія".
 
lektsiyi 4 03 19 7   lektsiyi 4 03 19 6
 
   Студентам було цікаво дізнатися про шляхи подолання конфліктів в організації завдяки роботі організаційного психолога, про позитивні та негативні наслідки цих конфліктів, гендерні аспекти, тощо. Ознайомилися з основними заходами зниження рівня конфліктів в організації шляхом підвищення соціальної відповідальності.
 
lektsiyi 4 03 19 3   lektsiyi 4 03 19 4
 
Професор Алессандро де Карло з люб'язністю поділився усіма матеріалами, що були використані під час курсу лекцій. Ці матеріали прикріплені до дистанційних курсів, а також у Вас буде можливість завантажити їх з кафедрального комп'ютера.
Окремо слід відзначити студентку Стрельченко Анастасію, студентку 5 курсу навчання спеціальності "Практична психологія" ППм-1-18-1.4.д, за високий рівень англійської мови та якісний послідовний переклад!
Пишаємося нашими грінченківцями.
 
lektsiyi 4 03 19 5