Відкрита лекція «Когнітивна реабілітація дорослих в Україні»

   Днями до наших студентів завітала чудовий практик, кандидат психологічних наук, засновник та керівник центру психологічної діагностики та когнітивної реабілітації Neuroflex Ольга Олегівна Орел! Майбутні практичні психологи разом з викладачами Оленою Леонідівною Нагулою та Оленою Олександрівною Литвиненко прослухали відкриту лекцію на тему: «Когнітивна реабілітація дорослих в Україні».

 

lektsiya 1

 

   В ході лекції студенти мали можливість відновити у пам'яті основні положення нейропсихології та дізнатись про найбільш сучасні способи психологічної допомоги людям, які мають ураження головного мозку. Цікавим для студентів став і професійний шлях Ольги Олегівни від навчання на психологічному факультеті до керівництва власним центром.

 

lektsiya 2   lektsiya 3   

 

   Ми переконані, що надзвичайна цінність таких зустрічей полягає не лише в тому, що студенти можуть отримати найбільш сучасні практико-орієнтовані знання з фаху, але й у тому, що вони отримують досвід спілкування з людиною, яка живе, насолоджуючись власною професійною діяльністю!

   Тож, дякуємо Ользі Олегівні та сподіваємось на нові зустрічі!