Профорієнтаційне заняття «Карта життя: свідомий вибір професії»

21 листопада 2018 року студенти 6 курсу спеціальності «Практична психологія» Романенко Надія Вадимівна та Подземельна Віолетта Олегівна разом із викладачем кафедри практичної психології  Краєвою О.А. провели у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №273 з поглибленим вивченням української мови та літератури профорієнтаційне заняття «Карта життя: свідомий вибір професії».

 

zahid 21 11 18 1

 

У рамках профорієнтаційного заняття учні 10 та 11 класу подивилися та проаналізували пізнавальне відео про Київський університет імені Бориса Грінченка та навчання у ньому, дізналися про специфіку професії «практичний психолог», зокрема про особливості роботи практичного психолога в дошкільних закладах, школах, ЗВО, а також у сфері бізнесу, HR, коучінгу.

 

zahid 21 11 18 3

 

zahid 21 11 18 2

 

Окрім цього, під час профорієнтаційного заняття, здобувачі освіти мали змогу пройти тестування на виявлення схильностей до певного класу професій, на визначення професійного типу особистості; скласти карту інтересів за Є.О. Клімовим; прослухати міні-лекцію щодо ефективності та важливості вибору подальшого професійного шляху тощо.

 

zahid 21 11 18 5

 

zahid 21 11 18 4

 

Завдяки налагодженій взаємодії під час роботи, учні отримали інформацію щодо перспектив кар’єрного розвитку та зростання в межах професії «практичний психолог», що може допомогти їм успішно реалізувати себе в практичній діяльності та приносити користь суспільству.

 

zahid 21 11 18 6