Відкриття соціального проекту "З Києвом і для Києва" (Психологічний консультативний пункт «Психологія в долонях»)

6 жовтня 2018 року студенти спеціальності "Практична психологія" III та IV курсів разом із викладачами кафедри практичної психології  Грубі Т.В. та Краєвою О.А.  взяли участь у відкритті соціального проекту «З Києвом і для Києва». Професійна робота кафедри практичної психології була представлена Консультативним пунктом «Психологія в долонях».

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 1

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 5

 

Майбутні фахівці в межах соціального проекту мали змогу здійснити для мешканців Києва (дорослих та дітей) психодіагностику, експрес-консультування, провести розвивальні вправи.

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 4

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 8

 

Платформа Консультативного пункту просто неба «Психологія в долонях» надала можливість студентам попрактикуватися із застосуванням здобутих під час навчання в Інституті навичок та вмінь здійснення професійної діяльності практичного психолога, вдосконалити свою професійну ідентичність.

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 3

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 7

 

Практична участь у соціальному проекті, орієнтована на громаду, сприяла вдосконаленню професійних вмінь і навичок студентів - майбутніх практичних психологів та принесла практичну користь мешканцям Русанівки.

 

Крім того, було надано інформацію про особливості навчання в Інституті, у вигляді роздатково-інформаційних матеріалів та наголошено на особливостях роботи Діагностико-консультаційного центру практичної психології.

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 2

 

psykholohiya v dolonyakh 06 10 18 6

 

Викладачі кафедри практичної психології вдячні студентам ІІІ та IV курсів, за дієву участь у консультативному пункті «Психологія в долонях» в межах соціального проекту "З Києвом і для Києва".