Юнь Києва запрошує!

    22 вересня 2018 року відбувся масовий захід "Юнь Києва запрошує!", активними організаторами якого стала кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи  Інституту людини  Київського університету імені Бориса ГрінченкаСтуденти кафедри практичної психології долучилися до цього заходу.
 
Yun Kieva 1
 
    Макаренко Лідія: Я мала нагоду поспілкуватися із людьми з інших університетів та абітурієнтами, дізнатися про те, які у них плани на майбутнє. Найголовніше - я розповіла про свій університет, кафедру практичної психології та Інститут людини. Було приємно спостерігати за тим, що людям дійсно цікаво слухати та обговорювати тему профорієнтації. 
 
  Екзарова Наталія: У парку панувала тепла атмосфера цікавості та нових вражень. Я почула про нові установи та сервіси. Зацікавленим волонтерам з них я розповіла про наш інститут та про можливість навчатися в ньому. Також я роздала багато листівок з інформацією про наш інститут та відповіла на безліч запитань про навчання в ньому.
 
Yun Kieva 4
 
  Ткаченко Тетяна: В маріїнському парку вдалося себе відчути важливою частиною грінченківської родини. Було дуже цікаво розповідати майбутнім абітурієнтам про свою рідну кафедру, і бачити їхню зацікавленість. Також вдалось трішки обмінятись досвідом із студентами інших університетів. Я чудово провела час.
 
  Кулініч Тетяна: В цей день було дуже багато зацікавленої молоді. Вони з інтересом слухали про Київський університет імені Бориса Грінченка, цікавлячись кафедрою практичної психології. Мені було приємно проінформувати їх стосовно професії, на яку я навчаюсь. Для мене це був новий цікавий досвід.
 
Yun Kieva 2
 
Yun Kieva 3