Психологічний консультативний пункт «Психологія в долонях» в межах соціального проекту "З Києвом і для Києва"

11 травня 2018 року студенти спеціальності "Практична психологія" III та IV курсів разом із викладачами кафедри практичної психології Грубі Т.В. та Краєвою О.А. в межах консультативного пункту просто неба «Психологія в долонях» взяли участь у соціальному проекті «З Києвом і для Києва».

 

psykholohiya v dolonyakh 10

  

psykholohiya v dolonyakh 8

 

Учасники соціального проекту Інституту людини мали змогу провести для маленьких киян та їх батьків психодіагностику, експрес-консультування, мікро-розвивальні заняття. Студенти також мали змогу попрактикуватися із застосуванням власне здобутих під час навчання в Інституті навичок здійснення професійної діяльності практичного психолога. Після безпосередньої психологічної взаємодії з дітьми студентами було складено усні психологічні портрети дітей.

 

psykholohiya v dolonyakh 2

 

psykholohiya v dolonyakh 5

 

Окрім того, було надано інформацію громаді міста про особливості навчання в Інституті людини у вигляді роздатково-інформаційних матеріалів та наголошено на особливостях роботи Діагностико-консультаційного центру практичної психології.

 

psykholohiya v dolonyakh 1

  

psykholohiya v dolonyakh 6

 

Робота консультативного пункту під назвою «Психологія в долонях» в межах соціального проекту просто неба, орієнтована на дітей та їх батьків, сприяла вдосконаленню професійних вмінь і навичок студентів майбутніх практичних психологів та принесла практичну користь громаді.

 

psykholohiya v dolonyakh 3

 

psykholohiya v dolonyakh 9

 

Викладачі кафедри практичної психології  вдячні студентам за участь у консультативному пункті «Психологія в долонях» в межах соціального проекту "З Києвом і для Києва".