Участь у Міжнародній міждисциплінарній асамблеї

Студенти Інституту людини разом з доцентом кафедри практичної психології Тамарою Валеріївною Грубі та старшим викладачем Оленою Олександрівною Литвиненко взяли участь у роботі Міжнародної міждисциплінарної асамблеї «Посттравматичний стрес: дорослі, діти та родини в ситуації війни», яка була організована Польською академією наук спільно зі Східно-Європейським інститутом психології.

 

asambleya 2017 2

 

 

asambleya 2017 4

 

 

Для студентів першого та третього курсів спеціальності Практична психологія участь в асамблеї стала логічним продовженням процесу опанування дисциплін «Тренінг особистісного зростання» та «Тренінг професійної кар’єри», адже саме тут вони змогли познайомитись з особливостями практичної діяльності представників різноманітних психологічних підходів та шкіл.  

 

asambleya 2017 1

 

А студенти другого курсу спеціальності Соціальна педагогіка, які саме вивчають модуль «Диференціальна психологія» мали можливість прослухати цикл доповідей українських, польських та ізраїльських науковців і практичних психологів, присвячених проблемам індивідуальних відмінностей у реагуванні на психотравмуючі події та подоланні стресу.

 

asambleya 2017 3

 

 

Для більшості студентів це був перший досвід участі у заходах такого формату і масштабу. Сподіваємось, він надихне їх на дослідницьку та науково-практичну активність!