Виїзне заняття (23.11.17)

23 листопада 2017 року кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри практичної психології Інституту людини Музиченко Іриною Вікторівною було організовано виїзне заняття з навчальної дисципліни «Наркологія» студентів 4 курсу спеціальності «Психологія» ПСб-1-14-4.0д  до Центру відновлювальної і психосоматичної медицини «Recovery» (с.Проців, Київської області).

 

vyyizne zanyattya 23 11

 

У центрі відбулась зустріч з психологом Аллою Дємєнтьєвою, яка ознайомила студентів зі специфікою роботи з нарко- та алко-  залежними людьми. Крім того, вона поділилась досвідом роботи щодо індивідуальних та групових консультацій, охарактеризувала роботу зі спів залежними особами. Особливу увагу психолог зосередила на профілактиці  наркотичної залежності, поділившись досвідом проведення таких заходів у школах м.Києва.

 

vyyizne zanyattya 23 11 1

 

Під час зустрічі студенти мали змогу поставити питання, які їх цікавлять практикуючому психологу. Вони стосувалися особливостей надання психологічної допомоги нарко- та алко- залежним, характеристики мотиваційної сфери хворих, процесу соціалізації особистості після виходу з центру, підтримуючої терапії.

 

vyyizne zanyattya 23 11 2

 

Загалом виїзне заняття виявилося дуже цікавим та корисним для студентів-психологів, оскільки вони змогли ознайомитись з умовами перебування хворих в центрі, поглибили свої знання щодо навчальної дисципліни «Наркологія».