Профорієнтаційний захід в школі № 307 м. Києва

23 листопада 2017 року в середній спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 Деснянського району м. Києва був проведений профорієнтаційний захід з учнями 9-го класу. Організаторами заходу стали старший викладач кафедри практичної психології Гафіатуліна А.В. та студенти 4-го курсу спеціальності «Практична психологія».

 

Proforientaciya 22.11.17 School 307 4

 

 

Метою профорієнтаційного заходу була актуалізація знань учнів про світ професій, про важливість вибору професії для подальшого життя, про власну відповідальність за вибір професії. Студентки 4 курсу  під керівництвом старшого викладача кафедри Гафіатуліної А.В. провели надзвичайно  корисний та цікавий тренінг. Учні розуміли, що аналіз своїх бажань і здібностей, який відбувався під час психологічних вправ, надасть їм сили та впевненості у подальшому виборі професії.

 

Proforientaciya 22.11.17 School 307 5

 

 

Також було здійснено інформування учнів про навчання  у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Учні отримали рекламну продукцію про можливості та переваги навчання у нашому університеті.

 

 

Висловлюємо щиру подяку заступнику директора з навчальної роботи Назарчук Ніні Іванівні, психологу школи Прищепі Любові Іванівні. Дякуємо за плідну співпрацю!