Позааудиторний захід

Студенти групи ППб-1-16-4.0д (куратор Н.В. Старинська, доцент кафедри практичної психологіївирішили провести час, насолоджуючись виставкою «Крихкий стан» в Пінчук Арт Центрі. Ось такі відгуки залишили студенти:

 

Tkachenko Tanya:

 

«Відвідання арт-центру мене дуже вразило. Атмосфера мистецтва та глибини почуттів змушують поринути у цей світ. Буденність залишається ззовні, а в середині лише світ мистецтва та витонченості. Композиція "крихкість" викликає відчуття легкості та невагомості. Поневолі замислюєшся чи все, що здається сильним таким і є насправді. Відчуття свободи і натхнення не покидає ще дуже довго після цієї прогулянки. А хороша компанія ще більше підсилює вир емоцій. Хочеться повернутися туди ще не один раз».

 

Anastasya Voloshyna:

 

«Я отримала велике задоволення від сумісно проведеного часу разом із своїми одногрупниками поза ВНЗ. Ми відвідали виставку Пінчук Арт Центр і мені було приємно розділити з ними свої емоції та долучитись до обговорення  побаченого.Це була виставка сучасного мистецтва і в деяких моментах ми, як майбутні психологи, не могли пройти осторонь і долучались до активних суджень щодо побаченого. До прикладу, малюнки різних країн світу про ситуацію розвитку країни в цілому. Було дуже весело позувати з тінями на великому полотні з фоном вогню та почувати себе такими малими біля таких великих ваз».

 

Jacun Yulia:

 

 «Для мене вона символізує час і швидкоплинність життя. Найбільш вражаючим експонатом була парафінова чоловіча фігура в натуральний зріст, що схилилась над столом. Все виконано із свічки, яку запалюють по черзі в окремих ділянках. Дивлячись на неї розумієш, що час вносить корективи  у життя кожного і треба намагатись якомога краще його прожити. Але найбільш комфортною була кімната з моніторами. На них палало вогнище. Адже можна вічно дивитись на три речі...».

 

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 1

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 2

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 3

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 5

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 4

 

pozaaudytornyy zakhid 14 11 6