Відвідування парків Трипільської культури та Семи чудес світу на території МАУП

26.10.2017 р. студенти-практичні психологи 4 курсу  та викладачі кафедри практичної психології Н.В. Старинська, Т.В. Клібайс, Н.В. Миколенко відвідали парк Трипільської культури на території МАУП, який представляє праісторичне минуле України, віддалене від нашого часу на тисячі років (VI – III тисячоліття до н.е.).

 

park 26 10 1

 

park 26 10 2

 

park 26 10 3

 

         Студентів  та викладачів дуже вразили реконструйовані пам’ятки часів трипільців, серед яких модель житла, ритуальний посуд «бінокль», зразки мальованої кераміки. Особливо вразила, вишуканістю форм і орнаменту,  фігура богині родючості  Велика Матір.

            Також студенти відвідали «Парк семи чудес світу» (МАУП),  в експозицію якого входить  скульптурний ансамбль Семи чудес світу: піраміда Хеопса, Висячі сади Семіраміди, статуя Зевса Олімпійського, Храм Артеміди, мавзолей в Галікарнасі, Колос Родоський, Александрійський маяк. 

            Проведений захід  дозволив побачити на власні очі відтворені чудеса світу, які є відображенням певної епохи і життя людей того часу; сприяв збагаченню знань про Трипільську цивілізацію, ознайомленню з культурою наших нащадків.    

park sim chudes 1

 

park sim chudes 2

 

park sim chudes 3