Відвідування Міжнародної науково-практичної конференції

26 жовтня 2017 року студенти-практичні психологи  (ППб-1-14-4. 0д, ППб-2-14-4.0д, ППм-1-17-1.4д)  та викладачі кафедри практичної психології Н.В. Старинська, Т.В. Клібайс, Н.В. Миколенко, Н.М. Дятленко відвідали семінар д-ра психологічних наук В.О. Климчука «Сучасні технології профілактичної роботи у сфері охорони психічного здоров’я» в межах Міжнародної науково-практичної конференції з питань охорони психічного здоров’я «Психічне здоров’я: глобальні виклики XXI ст.», яка проходила в МАУП 26-27 жовтня 2017 р., м. Київ.

 

 

konferentsiya 26 10 10

 

konferentsiya 26 10 11

 

 

         Семінар було присвячено  досить актуальній проблемі сучасності – проблемі психічного здоров’я особистості. Ведучий  акцентував, що саме умови в яких працює, знаходиться та живе людина визначають її психічне здоров’я.

 

        Під час семінару було проведено онлайн  опитування учасників щодо їх розуміння психічного здоров’я та його обумовлюючих чинників. Розглядалися традиційні погляди на психічні розлади та їх динаміка.

 

Запропоноване практичне завдання допомогло учасникам визначити складнощі в організаціях, в яких вони працюють/навчаються   щодо створення умов для їх психічного здоров’я та розробити шляхи вирішення цієї проблеми.

 

Студенти активно презентували чинники, які впливають на їх психічне здоров’я та шляхи  їх  усунення, розширили свої знання з даної проблематики.